Antena Căutare

Pinalti l-a invins pe Ungureanu: Hahaianu ramane in Transelectrica

"Slujesc in continuare interesele tarii, intr-un moment de criza. E posibil sa raman in companie", a spus Horia Hahaianu intr-un interviu pentru Q Magazine. Hahaianu este cunoscut care un apropiat al presedintelui PDL din Piata Neamt, Gherghe Stefan.

Conform fostului ministru de Interne, Dan Nica, Hahaianu este deja inspector general la Transelectrica pe un salariu de 15.000 de lei, "unde sunt firele".

"Am spus, saptamana trecuta, ca voi lua o decizie zilele astea. Relatia pe care o am cu Lohan, actualul director care m-a inlocuit, este una bazata pe respect. E posibil sa raman in companie. Am rezultate financiare bune, trebuie sa tragem la aceeasi caruta", a spus cel care si-a dat demisia din onoare din functia Transelectrica in Q Magazine.

"In niciun caz, Ministerul nu poate nega, cu cifrele pe bursa, acest fapt. Am avut crestere in 2010, au scazut cu 30% incidentele. Aceste rezultate sunt foarte diferite fata de orice management privat. Slujesc in continuare, interesele tarii, intr-un moment de criza", a mai spus Hahaianu.

Hahaianu fusese revocat din functie de MRU printr-un comunicat transmis ministerului Economiei.

Hahaianu as spus ca vrea sa revina asupra deciziei de a pleca de la conducerea conducerea companiei si motiveaza ca demisia de onoare nu produce efecte juridice si ca in contractul de mandat este mentionat un termen de 30 de zile in care poate reveni.


Foto: Intact Images

Puterea arunca banii pe afisele cu Opozitia "chiulangie": 1 milion si jumatate de manifeste distribuite in toa... BP al Camerei: Investirea Guvernului Ungureanu, constitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x