Antena Căutare

PNL a desfasurat in plenul Camerei bannere prin care solicita demisia Robertei Anastase

Deputatii PNL au postat, marti, in sala de plen, inaintea sedintei, patru bannere de culoare galbena pe care scrie "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = frauda" si "Nu legiferam furtul".

Bannerele de circa doi metri inaltime au fost puse in partea dreapta a salii de plen, acolo unde stau de regula deputatii apartinand grupului PNL.

Bannerele au fost desfasurate initial de catre staff-ul tehnic care deserveste grupul PNL, dar au fost imediat stranse dupa ce secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, a solicitat acest lucru.

Deputatii PNL au intervenit si au desfasurat din nou bannerele. Pe cele patru bannere scrie: "Demisia", "80 nu este egal cu 170", "Anastase = frauda" si "Nu legiferam furtul".

In momentul transmiterii acestei stiri sedinta de plen a Camerei Deputatilor isi continua dezbaterile incepute cu putin timp in urma, in conditiile in care bannerele sunt desfasurate in partea dreapta a salii.

Sursa: Jurnalul National

Basescu, despre lipsa Opozitiei de la consultari: "Se izoleaza si este pacat"... Ponta: Retrimiterea in Parlament a legii privind TVA-ul, o incapatanare a lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x