Antena Căutare

PNL: “Domnul Boc incepe sa aiba serioase fracturi de logica”

Partidul National Liberal i-a recomandat premierul Emil Boc sa renunta la functia pe care o detine pentru a nu pune in pericol siguranta nationala. Liberalii si-au exprimat ingrijorarea fata de o posibila "deteriorare a capacitatii de discernamant" a primului ministru, informeaza Gandul.

"Observam ca din cauza numeroaselor pangilici taiate in ultimul interval de timp, la temperaturile foarte ridicate ale verii, din cauza efortului de a numara saptamana de saptamana, bucata cu bucata, zeci de mii de contracte de munca proaspat semnate, din cauza extenuarii prin repetarea mecanica a unor teze propagandistice simpliste, domnul Boc incepe sa aiba serioase fracturi de logica", se arata intr-un comunicat remis Mediafax.

"Pentru ca doar asa se poate explica o asemenea declaratie, in care este considerata o incurajare a hotiei sustinerea unui proiect mai dur decat cel al Guvernului in privinta sanctionarii dobandirii ilicite a averii", sustine PNL.

"PNL isi exprima ingrijorarea fata de posibila deteriorare a capacitatii de discernamant a domnului Boc, recomandandu-i ca, pe fondul acesteia, sa renunte la functia pe care o detine inainte de a pune in pericol Romania si siguranta nationala", se mai arata in comunicat.

Declaratiile vin ca raspuns la afirmatia premierul ca liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, incurajeaza furtul, frauda si hotia.

"Am constatat doua lucruri: pe de o parte, domnul Ponta ii incurajeaza pe elevi la bacalaureat sa copieze, ca asta e singura sursa de a putea reusi in viata si a fost extrem de revoltat cand s-a aplicat un bacalaureat corect in Romania, deci incurajand indirect furtul si frauda", a declarat premierul.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intact Images

UPDATE! Emil Boc, chemat de Basescu la Cotroceni... Lazaroiu: Curand va avea loc o remaniere guvernamentala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x