Antena Căutare

PNL face apel la manifestanti sa nu raspunda la eventualele provocari la violenta

Liberalii fac apel la menifestantii din Piata Victoriei sa nu raspunda unor posibile provocari la violenta si sa nu se lase angrenati in jocuri politicianiste, din care ar profita tocmai principalii responsabili pentru dezastrul economic al Romaniei.

In opinia PNL, orice act politic de natura sa inflameze tensiunea sociala ori sa puna in pericol sansele de relansare economica a Romaniei reprezinta o proba de iresponsabilitate, comparabila, prin consecinte, cu incompetenta si reaua-credinta a actualei guvernari.

Conform unui comunicat, Partidul National Liberal considera indreptatite manifestatiile de protest organizate in Bucuresti. "Apreciem ca ne aflam in fata unei reactii firesti a societatii romanesti la dezastrul economiei nationale, generat de incompetenta, reaua-credinta si lipsa de bun-simt a guvernarii Basescu-Boc-Udrea. Consideram, de asemenea, ca dreptul cetateanului la protest nu poate fi sub nici o forma stirbit ori desconsiderat, nici macar de aparatul propagandistic al actualei puteri", precizeaza liberalii.

In acelasi timp, PNL mentioneaza ca sustine cu fermitate ideea ca Romania poate depasi criza numai prin recurs la competenta economica, iar actiunile radicale de strada nu pot decat sa agraveze situatia si sa genereze profit "pescuitorilor politici in ape tulburi".

"Iar istoria tensiunilor sociale si politice defulate in strada in ultimii 20 de ani ne arata foarte clar cine sunt acestia: partidele politice desprinse din trunchiul politic al FSN, co-mostenitori ai Partidului Comunist Roman, PSD si PD", adauga liberalii.


Tot articolul, in Jurnalul National

Iliescu: Basescu da acum din colt in colt si ia masuri aberante... PSD a depus o motiune simpla pe agricultura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x