Antena Căutare

Politicienii puterii au cerut sa nu se constate decesul unui deputat UDMR

Situatie incredibila in Parlamentul Romaniei. Politicienii puterii au cerut in plenul Camerei Deputatilor sa nu se constate decesul deputatului UDMR de Cluj, Palfi Zoltan. Acesta a incetat din viata in urma cu aproximativ o saptamana.


"Doamna presedinte, stimati colegi, v-as propune sa scoatem de pe ordinea de zi punctul 3, proiect de hotarare privind constarea incetarii unui mandat de deputat, astfel incat sa vedem si in comisia de validare daca exista toate documentele aferente, fapt pentru care va solicit aceasta amanare pana la urmatoarea sedinta", a spus Petru Calian in plenul Camerei.

Solicitarea prezentantilor puterii vine dupa ce in plen s-a tinut un moment de reculegere in memoria deputatului UDMR.

Deputatul PDL, Petru Calian, a intervenit in direct la Antena 3, unde a incercat sa dea detalii despre decesul parlamentarului, dupa ce a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului prin care se constata decesul lui Palfi Zoltan.

"Este o chestiune pentru o perioada scurta de timp. Cred ca eu ca la urmatoarea sedinta acest lucru se va rezolva, adica saptamana viitoare, o sa avem nevoie de o serie de documente in acest sens. Sunt niste chestiuni procedurale care trebuie indeplinite", a declarat Petru Calian.

Calian a mai spus ca a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a punctului referitor la decesul colegului sau in numele grupului parlamentar PDL, iar solicitarea a fost aprobata.

Reprezentantii PDL spun ca mai este nevoie de acte doveditoare pentru decesul deputatului, potrivit corespondentului Antena 3, desi s-a tinut un moment de reculegere in memoria acestuia.

Sursa: Antena3

Stelian Tanase: "Stiu de la oameni foarte importanti din zona Cotroceni, ca Basescu este bolnav"... USL ii cere procurorului general al Romaniei sa radieze PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x