Antena Căutare

Politicienii romani isi tin copiii departe de sistemul de invatamant romanesc

Politicienii isi tin copiii departe de sistemul de invatamint rominesc. Pina sa schimbe ceva, jumatate dintre ministri si un sfert dintre parlamentari si-au trimis copiii departe, la studii. Unii, inca de la liceu, altii, doar pentru facultate si master. Si nu regreta nimic, o spun chiar ei. Nici macar sumele uriase cheltuite pentru taxe.

Universitatea De Paul este una cu traditie, in Statele Unite. Nu e printre cele de top, dar, si studiile sunt mai ieftine, fata de Harvard si Yale, de exemplu.

I s-a "potrivit" si lui Honorius Prigoana. Dupa ce cu greu si-a convins tatal sa-l lase sa plece in lume. S-au inteles si despre cum ii va inapoia banii cheltuiti pentru studii. Scoala de peste hotare a meritat toti banii, spune Honorius Prigoana.

Mai aproape, in Marea Britanie, Cambridge scoleste de 800 de ani incoace cele mai mari personalitati din lume. Senatorul PSD, Gabriel Mutu isi vede baiatul acolo. E in clasa a sasea si deja i-a ales o scoala privata.

Si presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a tinut copiii departe de sistemul de invatamant romanesc si de presa.

Asa ca Andrei Nastase a absolvit la o universitate din Italia, unde un an de studii costa aproape 20 de mii de euro. Fiul cel mic invata la un liceu din Elvetia, al patrulea cel mai scump din lume. Un an de scoala acolo costa 45 de mii de euro.

O avere cheltuieste si senatorul Mircea Andrei pe educatia fiului. Un an in cel mai exclusivist liceu din Elvetia il costa pe democrat-liberal peste 60.000 de euro.

Citeste si Antena3

Foto:1.bp.blogspot.com

Marko Bela vrea sa se retraga din politica si sa se dedice literaturii... Funeriu: Am sa dau in judecata Antena 3 pentru fals si uz de fals. Incetati minciuna! O faceti de 20 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x