Antena Căutare

Ponta: Am o lista a ministrilor, trebuie maine sa discut cu fiecare in parte

Premierul desemnat, Victor Ponta a dat asigurari imediat dupa intalnirea cu reprezentantii FMI, al Bancii Mondiale si CE ca prioritatea Guvernului este reintregirea pensiilor si a salariilor. In plus, Ponta a declarat ca lista cu noii ministrii este definitivata.

Declaratiile lui Victor Ponta dupa sedinta de consultari:

"Eu am in acest moment o lista a ministrilor, dar trebuie maine sa discut cu fiecare in parte si sa discut in mod preliminar cu decidentii politici ai USL pentru a avea intreaga lista."

"De fiecare data am spus ca noi vom fi in Guvern si Crin Antonescu va fi Presedinte. Deocamdata, primul pas se intampla. Veti vedea ca va veni si al doilea."

"Referitor la acea contributie incasata ilegal de 5,5% - daca reintregirea salariilor si masurile de relansare economica reprezinta prioritatea numarul 1, aceea e chiar prioritatea numarul 0."


"Am discutat despre situatia speciala in care se afla acum Romania, cu un Guvern demis, dar care desigur administreaza problemele de zi cu zi, si cu un Guvern care va solicita luni votul de investire in Parlament. Fata de aceasta situatie speciala am propus sa aiba loc totusi, incepand de miercuri, discutii intre ministrii pe care ii voi propune sa faca parte din Cabinet si reprezentantii institutiilor internationale, discutii la nivel tehnic."

Foto: Intact Images

Udrea: Tot raul spre bine pentru PDL. In 7 luni oamenii ne vor regreta... Surse guvernamentale: Ungureanu nu vrea sa asigure interimatul actualului Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x