Antena Căutare

Ponta: Contractele lui Videanu cu "baietii destepti", cea mai grava ilegalitate

Premierul Victor Ponta sustine ca "activitatea infractionala" a lui Adriean Videanu si a altor persoane care au incheiat contractele cu Hidroelectrica reprezinta "cea mai grava ilegalitate din ultimii 22 de ani", prin care "sute de milioane de euro nu au ajuns la Hidroelectrica si in bugetul tarii". Videanu neaga insa si spune ca "toate contractele s-au incheiat in 2003-2004, atunci cand Victor Ponta era seful Corpului de Control al Guvernului din acea vreme sau in perioada mandatului domnului Seres".

"Cea mai grava ilegalitate din ultimii 22 de ani, dupa parerea mea, este activitatea infractionala coordonata de Adriean Videanu si de alte diverse persoane prin incheierea contractelor bilaterale cu Hidroelectrica sau, mai pe intelesul tuturor, cu baietii destepti. Aia este cea mai grava pentru ca vorbim de sute de milioane de euro care nu au ajuns la Hidroelectrica si in bugetul tarii si au ajuns probabil la Videanu si la prietenii sai", a afirmat Victor Ponta.

"Sunt contractele. Sigur ca da. Le are deja si Parchetul si noi o sa trimitem in saptamanile urmatoare toate documentele respective. Sa stiti insa ca domnul Videanu a avut grija sa se acopere, cu partenerii sai, cu tot felul de clauze ca daca le dam public ne dau in judecata, dar la Parchet si la justitie avem voie sa le dam si le dam", a adaugat premierul.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, ca a luat decizia sa il dea in judecata pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, aratand ca Ponta l-a acuzat fara dovezi ca are patru dosare la DNA si a semnat contracte cu "baietii destepti". El a spus ca primul-ministru l-a acuzat ca ar avea la DNA patru dosare si ca el respinge aceste acuzatii, aratand ca nu a fost solicitat de DNA pentru niciun fel de caz aflat in ancheta si nu are cunostinta de niciun dosar.

"Toate contractele s-au incheiat in 2003-2004, atunci cand Victor Ponta era seful Corpului de Control al Guvernului din acea vreme sau in perioada mandatului domnului Seres", a precizat Adriean Videanu.

Foto: Intactimages

Flagrant: Primarul din Magurele, retinut pentru luare de mita... PDL: Plangere penala, impotriva premierului Ponta pentru banii alocati primariilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x