Antena Căutare

Ponta: Daca vrea, Guvernul poate reduce taxele la benzina

Victor Ponta a declarat luni seara in cadrul unei emisiuni TV, faptul ca preturile la carburanti pot scadea daca exista "o dorinta si din partea Guvernului".

"Daca vorbim de benzina, eu am adresat o scrisoare premierului si marilor companii. Cei de la companii mi-au raspuns si sper ca si premierul sa raspunda. In Romania, 55% din pretul carburantului il reprezinta taxe si accize. Daca exista o dorinta a Guvernului de a reduce aceste taxe si a producatorului de a-si reduce o parte din profituri, atunci lucrurile pot reveni la normalitate", a spus Ponta.

"Au ramas Roberta Anastase si Traian Basescu"

Pe de alta parte, in plan politic, Ponta si-a continuat lupta cu ultimii doi "dusmani ai USL-ului, presedintele Romaniei si presedintele Camerei Deputatilor.

"Atacurile noastre s-au concentrat pe 4 personaje, cele mai detestabile. Si piata si noi am vrut ca Emil Boc sa plece, si a plecat. Elena Udrea la fel. Au ramas Roberta Anastase si Traian Basescu, care este cel mai detestat si acuzat nu doar de noi, ci si de populatie. Batalia nu se opreste pana cand si ceilalti doi ramasi in functie nu pleaca", mai spus Ponta.

Liderul PSD atrage atentia asupra banilor chelutiti de catre programul PNDI.

"Am aflat astazi ca faimosul PNDI continua. 300 de milioane de euro se cheltuie si sub Guvernul Ungureanu pentru firmele PDL. Sunt aceleasi firme. Sunt aceleasi sume. Va rog sa calculati cele 300 de milioane pentru afaceri de campanie. Va rog sa ii comparati cu cei 750.000 de RON acordati pentru bolnavi de cancer"


Foto: Intact Images

UPDATE! Melescanu, votat in plen ca sef al SIE... Deputatul UNPR Vasile Soporan a demisionat din Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x