Antena Căutare

Ponta: "Descinderile de la Vama Albita, piesa de teatru de prost gust"

Victor Ponta a declarat ca descinderile DGA la Vama Albita, soldate cu ridicarea a peste 50 de vamesi si politisti de frontiera, reprezinta o piesa de teatru de prost gust, care poate avea succes pe plan intern, dar nu si pe plan extern.

"Sunt piese de treatru, o data pe saptamana sau o data la doua saptamani. Fiti convinsi ca toata coruptia este la ofiterii din vama si eventual la vreun sindicalist. Blejnar, Ialomtianu, Falca, toti ceilalti nu au auzit de asa ceva niciodata si nu stiu nimic. E o piesa de teatru de prost gust, care nu o sa ne foloseasca la nimic"


El a aratat ca, in loc sa se ocupe serios de combaterea coruptiei, care stapaneste toata zona fiscala pana la seful ANAF, Romania face piese de teatru, care, insa, nu pot avea succes in pe plan extern.

"Cei din Europa, care ne-au dat semnalul, ne-au dat un semnal serios iar noi, in loc sa le raspundem serios, adica sa combatem sistemul de coruptie care stapaneste toata zona fisacala din Romania pana la seful ANAF, facem niste piese de teatru care poate pe plan intern au succes, dar pe plan extern stie toata lumea ca de fapt nu s-a intamplat nimic", a spus Ponta.

sursa:Jurnalul.ro

Emil Boc: "Coalitia de guvernare a propus asumarea raspunderii pe Codul Muncii"... Un deputat PDL cere pedeapsa cu inchisoarea pentru jurnalistii care publica informatii din dosare penale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x