Antena Căutare

Ponta despre boicotarea referendumului: "Basescu e las si mincinos"

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca va trimite Comisiei Europene, grupurilor din Parlamentul European si prim-ministrilor europeni scrisori in care va arata ca au fost "inselati si escrocati" de catre Basescu si PDL atunci cand au insistat pentru respectarea deciziei CC de prezenta la referendum. De asemenea, Ponta l-a calificat pe Basescu ca fiind “las si mincinos” pentru ca refuza sa ia parte la referendum.

"Sunt absolut convins ca Partidul Popular European si partenerii europeni vor constata ca au fost trasi pe sfoara de Basescu si de PDL", a spus Ponta, la o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii.

Premierul a precizat ca Traian Basescu si PDL actioneaza neconstitutional si infractional, deoarece legea prevede ca impiedicarea prin orice mijloace a dreptului de a participa la referendum se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani si interzicerea unor drepturi.

Premierul Victor Ponta a afirmat ca decizia PDL de a boicota referendumul incheie "legenda lui Basescu cel curajos, care se prezinta in fata poporului" si dovedeste ca presedintele suspendat este "un las si un mincinos".

Colegiul Director al PDL a decis, marti, sa indemne alegatorii sa nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Sursa: Antena3.ro

Foto: intact Images

Primarii PDL vor organiza petreceri campenesti si partide de pescuit pentru a-i tine pe alegatori departe de urne... Razboiul lui Traian Basescu impotriva romanilor a ajuns in ultima faza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x