Antena Căutare

Ponta, discurs "moale" la adresa noului Guvern: Vicepresedinte PNL, mirat de declaratiile pesedistului

Victor Ponta a sustinut joi in plenul Parlamentului un discurs care a ridicat mai multe semne de intrebare in randul USL-ului, folosind termeni mai degraba eufemistici la adresa Puterii si a noului Guvern.

Mai mult, el a anuntat o posibila sustinere a USL daca noul guvern va sprijini 15 masuri punctuale. Ponta a salutat absenta din noul Guvern a unor fost ministri "cu totul si cu totul indezirabili" precum "doamna ministru Udrea, domnul ministru Igas".

Citeste declaratii din discursul lui Victor Ponta!

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a declarat joi ca "am fost si noi mirati de acest discurs al lui Victor Ponta. Nu l-am stabilit impreuna in USL", facind referire la discursul extrem de echilibrat si neutru sustinut de presedintele PSD in Parlament cu ocazia votului de investitura pentru cabinetul Ungureanu.

Mihai Voicu a mai spus ca a fost deranjat "de niste idei din acest discurs, ideile de la politicile Guvernului pana la componenta si sustinerea Guvernului. O sa avem o discutie in USL pe aceasta tema. Am crezut ca nu e nevoie sa stabilim impreuna cum sa arate un discurs".

Crin Antonescu, co-presedintele PNL, ar fi urmat sa faca declaratii de presa la 14.30.

Victor Ponta a declarat joi, dupa discursul criticat de liberali, ca "nu am discutat in USL discursul meu, eu imi fac singur discursul. Daca colegii de la PNL s-au suparat, vom discuta acest aspect. Nu inteleg de ce i-a deranjat atat de tare, am vorbit in numele meu si daca vor si al PSD".


Foto: Intact Images

USL contesta validarea Guvernului Ungureanu la CCR... Ora 18:00: Guvernul Ungureanu depune juramantul la Palatul Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x