Antena Căutare

Ponta face plangere penala impotriva lui Ungureanu

Victor Ponta a anuntat intr-o postare pe blogul sau faptul ca va face plangere penala impotriva premierului Mihai Razvan Ungureanu, in ceea ce priveste modul in care ministrul “a inteles sa repartizeze catre autoritatile locale bani din Fondul de Rezerva”.

Din 51 localitati conduse de USL in Gorj niciun primar nu a primit bani in fondul de rezerva, in schimb cele 19 primarii PDL si cele 3 PNG au primit toate fonduri.
Liderul PSD spune ca "Potrivit legii nr. 500/2002 (art. 30 alin. 2), fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului "se repartizeaza prin hotarari ale Guvernului, pentru finantarea unor cheltuieli urgente sau neprevazute aparute in timpul exercitiului bugetar".

Co-presedintele USL a ales exemplul Gorjului pentru ca este judetul care l-a ales ca parlamentar atat in 2004, cat si in 2008. In continuarea acestei idei, Ponta l-a atacat dur pe MRU, spunand ca nu a fost ales de niciun locuitor al acestei tari in nicio functie, cu exceptia "CC al UTC".

"MRU a fost ales pana in acest moment doar in CC al UTC, neputand vorbi nici macar de un singur roman care l-ar fi votat vreodata pe Domnia Sa ca sa fie ministru, prim ministru, sau sef de serviciu secret", a afirmat Ponta.

Foto: blogponta.wordpress.com

Pedelistii, invatati cum sa vorbeasca despre privatizarea CupruMin: Vezi documentul!... Radu Mazare a facut pe Mos Craciun cu decapotabila, la gradinita din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x