Antena Căutare

Ponta il ataca dur pe Basescu: "Isi cauta sticla pe jos, la Cotroceni"

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat dur pe seful statului intr-un discurs sustinut la Alexandria, la lansarea strategiei USL pe agricultura.


Intr-un discurs foarte dur la adresa presedintelui, Victor Ponta si-a exprimat bucuria ca, impreuna cu Crin Antonescu, "incheiem carierea politica a lui Traian Basescu".

El a vorbit despre "o cariera nefasta pentru Romania, un moment greu pentru tara noastra, un moment care seamana izbitor cu alte momente" din istoria tarii.

Victor Ponta s-a referit la faptul ca "a existat si un Carol al II-lea cu Elena lui, si un Ceausescu cu Elena lui, exista si un Basescu cu Elena lui".

"Erau doua lucruri pe care si le dorea foarte tare Traian Basescu: sa spuna ca o sa ne certam, ca o sa bage el zazanie intre noi, ca o sa-l traga de maneca pe Crin sa-i spuna ceva, sa ma sune pe mine sa-mi spuna ceva. (...) Vom fi impreuna nu doar in 2012, cand il vom da jos pe Basescu, vom fi impreuna in 2016 - 2020 cand sper ca Romania isi va recapata locul pe care il merita in Europa", a continuat el.

Joia trecuta, Crin Antonescu afirmase ca "nu te poti duce ca un betiv la carciuma cand esti seful statului sa-ti dai cu parerea despre istoria statului si despre emblemele statului", comentand declaratia lui Traian Basescu potrivit careia "abdicarea regelui Mihai a fost un act de tradare a interesului national".

sursa:Hotnews

foto:Intact Images

Sedinta CSAT, luni, de la ora 18:00. Principalele teme: disponibilizarile din MAI si misiunile Romaniei peste hotare... Basescu, patriot de Ziua Drapelului. Vezi ce a spus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x