Antena Căutare

Ponta il infrunta pe Basescu: El facea bai de multime, il mai vedeti sa iasa prin centru in Mamaia?

Victor Ponta a vorbit miercuri seara, intr-o emisiune TV, despre lipsa de sustinere de care se bucura seful statului, oferind mai multe exemple in care Basescu a iesit in public si a fost primit cu huiduieli.

"Haideti sa aducem aminte ultimele iesiri in public ale presedintelui Basescu: a fost huiduit de 1 decembrie; a fost la Rosia Montana, unde erau aranjamentele lui, si a fost huiduit; a venit astazi(nr-ieri) in Parlament, unde era totul aranjat de Anastase si de Udrea, si l-au huiduit. Credeti ca o sa mai iasa pe undeva? El facea bai de multime, il mai vedeti sa iasa prin centru in Mamaia? Eu l-am vazut - este nervos, deloc relaxat", a spus liderul PSD la un post de televiziune.

Un grup de protestatari i-au cerut miercuri lui Traian Basescu demisia, de la balcon, intrerupandu-l pe seful statului din discurs.

Miercuri, la iesirea din sala de Parlament, intrebat despre huiduielile care i-au intrerupt discursul, Traian Basescu le-a raspuns categoric jurnalistilor: "Cand mi-a fost mie vreodata frica sa vorbesc cu poporul"?!

Foto: Intact Images

FOTO! Elena Udrea, la intalnirea cu romanii din Spania... Premierul Ungureanu l-a schimbat pe secretarul general al MAI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x