Antena Căutare

Ponta: Indiferent de ce face Basescu si ai lui, la sfarsitul lunii vom avea motiune de cenzura

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la emisiunea "Vorbe grele" moderata de Victor Ciutacu, ca indiferent de actiunile presedintelui Romaniei si ale Guvernului, la sfarsitul lunii va fi depusa motiunea de cenzura.

"Indiferent de ce face domnul Basescu si cu toti ai lui, daca semneaza decretul de promulgare introducem cererea de suspendare. Indiferent de ce fac ei, la sfarsitul acestei luni vom avea motiune de cenzura", a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat sustine ca a purtat discutii in ultima perioada cu mai multi parlamentari care ar putea vota motiunea si care nu sunt inscrisi in partidele din Opozitie.

"Va rog sa ma credeti ca foarte mult din timpul meu din ultima perioada l-am consumat discutand cu oameni care ar putea sa voteze aceasta motiune. Nu ma refer, evident, la PSD-isti si PNL-isti", a spus Ponta.

Liderul social-democrat a vorbit si despre presiunile pe care adversarii politici au incercat sa le faca asupra sa, precizand ca acestea nu vor reprezenta un obstacol in procesul de depunere a motiunii.

Editorial: Dor de Vanghelie... Raluca Turcan: Romania pare sa fie dominata de suspendaci. Opozitia seamana cu alcoolicii anonimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x