Antena Căutare

Ponta: Motiunea si investirea - prima batalie. Razboiul se castiga la alegeri!

Victor Ponta a facut o serie de declaratii vindicative vineri cu ocazia lansarii candidatilor USL din Teleorman: la Consiliul Judetean Liviu Dragnea, iar la Primaria Alexandria, Victor Dragusin.

Ponta a trimis un mesaj de lupta membrilor USL, in chiar prima zi oficiala de campanie electorala.

"Motiunea si investirea noului Guvern e doar prima batalie. Razboiul se castiga la alegerile locale, parlamentare si prezidentiale. [...] Oamenii vor sa fim altfel. Trebuie sa le dovedim oamenilor ca nu si-au pus degeaba speranta in noi, ca nu vom face la fel si ca nu-i vom insela. [...] Trebuie sa ne gandim la faptul ca niciun om in putere nu va ajunge linistit acasa daca nu va avea un loc de munca", conform spuselor lui Ponta.

In plus, premierul in exercitiu a tinut sa reitereze prioritatea zero a mandatului sau - respectarea legilor.


"USL trebuie sa-i trimita in Opozitie pe cei care au gresit politic si in fata legii pe cei care au incalcat-o", a incheiat seful PSD.

Pe 11 mai s-a dat oficial startul campaniei electorale in toata tara, care va dura pana pe 8 iunie, urmand ca duminica, 10 iunie sa aiba loc alegeri locale. Numai in Capitala 109 candidati se bat pentru cele 6 primarii de Sector si pentru Primaria Generala.

Foto: Intact Images

Sondaj IMAS: Sorin Oprescu, cel mai popular politician roman... Iliescu: Ponta era mai naravas. Apreciez cum a evoluat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x