Antena Căutare

Ponta: Niciun leu nu mai pleaca catre baronii pedelisti, s-a inchis robinetul!

Premierul desemnat, Victor Ponta, i-a avertizat pe seful Cabinetului in functie, Mihai Razvan Ungureanu, si pe ministrul de Finante ca vor raspunde penal daca vor mai da bani catre "baronii pedelisti".

"Am discutat cu Domnul ministru de Finante inca in functie, Dl Dragoi, si am transmis un avertisment foarte clar si dur. [...] Daca astazi Guvernul Ungureanu, asa cum a negociat cu baronii pedelisti, mai da drumul la un leu catre baronii PDL si contracte clientelare, vor raspunde in fata legii!

Victor Ponta a spus cu aceasta ocazie ca cine va mai aloca bani catre primarii PDL din teritorii va raspunde in fata legii.


Nu se pot face pe ultima suta de metri ultimele afaceri si ultimele smecherii. Niciun leu nu mai pleaca catre baronii pedelisti, s-a inchis robinetul, daca cineva considera ca il mai deschide pana luni se insala si va raspunde in fata legii!"

Prioritatile viitorului Guvern, enuntate de catre premierul desemnat Victor Ponta:

1. O schimbare clara a modului de Guvernare - a prioritatilor, a atitudinilor si a oamenilor.

2. Repararea inechitatilor sociale.

3. O viziune economica care sa ofere predictibilitate, sa aduca locuri de munca, sa protejeze resursele naturale.

4. O functionare depolitizata a administratiei publice. Doar ministrii si secretarii de stat vor fi numiti si sprijiniti politic.

5. Toleranta zero fata de coruptie si clientelism. Continuarea eforturilor pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare si Verificare.

6. Alegeri democratice si corecte.

Foto: Intact Images

UNPR a semnat sustinerea Guvernului Ponta... "Curatenie de primavara": Victor Ponta vrea sa schimbe prefectii si secretarii de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x