Antena Căutare

Ponta: Noul Guvern va fi instalat in jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a solicitat membrilor Cabinetului sa asigure functionarea normala a institutiilor statului pana la investirea noului Guvern, ce va rezulta in urma alegerilor parlamentare. Mai mult, copresedintele USL considera ca investirea noului Executiv va avea loc, cel mai probabil, in jurul datei de 20-22 decembrie

"Pana pe 9 decembrie si pana la investirea noului Guvern, cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, trebuie sa avem functionarea normala si foarte bine reglementata a tuturor institutiilor pe care le conduceti", a spus Ponta la inceputul sedintei Executivului.

In plus, la finalul saptamanii trecute, premierul a declarat ca proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat pana la sfarsitul lui 2012, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea "blocaje", precizand totodata ca aceste oprelisti nu vin din partea USL.

El a aratat din nou ca este convins ca proiectul de buget va apartine Guvernului USL, dupa castigarea alegerilor parlamentare.

Gyorgy Frunda: "Romania sa o lase mai moale cu statul national. Minciuna are picioare scurte"... Victor Ponta se intalneste miercuri cu Traian Basescu. Discutiile, axate pe misiunea FMI, buget si fonduri europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x