Antena Căutare

Ponta: Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, după ce moţiunea a fost votată, că îi pare rău că şi-a bătut fosta echipă, dar social-demoraţii s-au bătut singuri, când nu au înţeles că modul lor de a face politică nu este corect.

”Doamna Dăncilă chiar nu era adecvată pentru funcţia de prim-ministru şi e bine că azi se cam încheie o epocă proastă”, a spus Victor Ponta.

Aceasta a spus că doreşte să construiască ”o guvernare bună, social democraţie şi să ieşim din criza în care chiar suntem”.

”Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei”, a mai spus Ponta, care a făcut referire la modul în care PSD ”a cumpărat voturi”.

Ponta a explicat că 28 de parlamentari ai Pro România au semnat moţiunea şi au votat-o 31.

În plus, el a reiterat ideea că va încerca să facă o majoritate cu PSD pentru a-i face preşedintelui Klaus Iohannis o propunere comună de premier.

Ponta a explicat că nu el este acea propunere şi a afirmat că are numeroase apeluri de la social-democraţi dispuşi să discute cu Pro România.

Sursa : news.ro

Moțiunea de cenzură a trecut. Dan Barna: "Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere"... Moțiunea de cenzură a trecut. USR cere alegeri anticipate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x