Antena Căutare

Ponta: Pe 17 aprilie vom depune motiune de cenzura impotriva cabinetului Ungureanu

USL va depune o motiune de cenzura pe 17 aprilie in problema UMF Targu Mures si a privatizarilor resurse de subsol, anunta Victor Ponta

"Incepand de maine, avand in vedere noile realitati de la Camera si de la Senat, vom pregati motiunea de cenzura, care va fi depusa imediat dupa Paste, pe 17 aprilie", a declarat Ponta duminica, intr-o conferinta de presa.

Liderul PSD confirma astfel ideea pe care a lansat-o inca de duminica, conform careia Ungureanu "are legatura cu interesele externe ale tarii".

De asemenea, Victor Ponta a anuntat duminica faptul ca Romania este oficial in recesiune, dupa doua trimestre cu scadere economica consecutiva.

Si liderul PNL, Crin Antonescu, a prezentat luni, intr-o conferinta la sediul partidului, aceleasi doua motive, privatizarea resurselor tarii si desfiintarea sectiei de limba romana a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures, care cer declansarea unei motiuni de cenzura.

Foto: Intact Images

Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL... Ponta: Romania este in mod oficial in recesiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x