Antena Căutare

Ponta: PSD mai are nevoie de 4 voturi ca motiunea sa treaca

PSD mai are nevoie de patru voturi pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc sa fie admisa, a anuntat presedintele social-democratilor. Victor Ponta a facut un ultim apel la parlamentarii din Opozitie, spunandu-le sa nu se mai comporte ca niste oi pazite de PDL. Liderul PSD a mai declarat ca va face publice abuzurile democrat-liberalilor asupra celor care vor sa participe la manifestatiile de miercuri.

Ne lipsesc patru voturi in acest moment. (...) Fac apel la parlamentari sa nu se comporte ca niste oi pazite de Udrea. (...) Sa refuze acest statut si sa se comporte in ultimul moment ca niste oameni care au un pic de responsabilitate", a declarat Victor Ponta.

Presedintele PSD a mai anuntat ca va face publice abuzurile PDL-ului fata de persoanele care vor sa participe la protestele de miercuri. „O sa facem publice toate abuzurile comise la invitatia sefilor PDL impotriva celor care vor sa participe la manifestatia publica de maine".

Au ramas mai putin de 24 de ore pana votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Boc. Ca sa evite orice derapaj sau tradare, PDL si UDMR au decis ca parlamentarii lor sa ramana in sala, la momentul votului, dar sa nu mearga la urne. Minoritatile nici macar nu vor fi in Parlament.

Vicepresedintele UNPR a demisionat din partid si voteaza motiunea!... UNPR: Motiunea de cenzura a Opozitiei este un act demagogic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x