Antena Căutare

Ponta: Scandalul "Porumbacu" este un neadevar

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca este convins ca scandalul "Porumbacu" este un neadevar si a afirmat ca, pentru social-democrati, Crin Antonescu este singurul om din PNL care este partener de discutie cu PSD.

Intrebat daca mai face alianta cu PNL in conditiile in care s-ar adeveri ca Crin Antonescu ar fi "Porumbacu" cu dosar de Securitate nr. 2456 sca/DSS 01429, Ponta a raspuns: "Sunt convins ca scandalul Porumbacu este un neadevar, dar imi amintesc ca PSD in decembrie 2008, din pacate, a semnat un acord cu PDL care era condus de domnul Basescu si domnul Boc. Asa ca apartenenta la vechea securitate, sau la UASCR in cazul domnului Boc, nu sunt defectele cele mai mari ale unui politician".

Pe de alta parte, Ponta a refuzat sa comenteze opozitia unor lideri PNL fata de alianta cu PC.

"Pentru noi, Crin Antonescu este singurul partener de discutie", a declarat Ponta pentru Hotnews.

Presedintele Traian Basescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabila" alianta dintre PNL si PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

La remarca realizatorului emisiunii potrivit careia se vede o coeziune pe frontul opozitiei, Basescu a intervenit cu observatia: "Admirabil!".

In timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare intre PNL si PC, Basescu a intervenit din nou, spunand: "Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu stiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu, da".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca ii cere lui Traian Basescu ca in 48 de ore sa aduca clarificari sau probe legate de eventuala colaborare a actualului presedinte al liberalilor cu Securitatea, mentionand ca in caz contrar devine clar ca seful statului este "las ca un turnator".

Sursa: Jurnalul National

Tudor Ciuhodaru (PC), acuzat de frauda. Dan Voiculescu: Decizie de epurare politica... Sebastian Lazaroiu: Estimez ca alianta PSD-ACD ar obtine maximum 40%, ceea nu poate fi numit un succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x