Antena Căutare

Ponta: Un comitet anticriza format din USL, Putere si BNR este absolut necesar

Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, in numele Uniunii Social Liberale, infiintarea unui comitet anticriza, "format din Putere, Opozitie si Banca Nationala".

"Este clar ca situatia economica din lume, din Statele Unite si din Europa nu prezinta semne bune nici pentru Romania. Asistam la un moment mult prea dificil, in care diferentele politice trebuie sa treaca pe planul al doilea. Noi, USL, suntem dispusi si pregatiti pentru un dialog serios pentru a gasi cele mai bune solutii economice si financiare pentru a ajuta Romania sa treaca peste o perioada grea cu mai putine greseli si cu mai putina suferinta"




"Guvernatorul BNR nu poate avea nicio reactie pana ce fortele politice nu se pun de acord. Primul-ministru va trebui sa inteleaga ca trebuie sa iasa din aceasta minciuna generala ca o ducem cu totii foarte bine. Un dialog intre Putere si Opozitie este necesar mai ales acum, intr-o perioada de criza. Cand USL va ajunge la putere va pastra un dialog cu Opozitia, indiferent de cine se va afla in opozitie la acel moment", a completat Ponta.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Europarlamentarul Corina Cretu a reclamat Ucraina la CE pentru abuzurile de la frontiera... Guvernul da drumul la angajari in administratiile "portocalii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x