Antena Căutare

Ponta: USL va cere demisia ministrului Cseke Attila

Liderul PSD, Victor Ponta, declarat, vineri la Brasov, ca Uniunea Social-Liberala (USL) va depune marti o motiune simpla pe sanatate prin care se va cere demisia ministrului Sanatatii, Cseke Attila.

In acelasi timp, social-democratul a facut apel la cadrele medicale sa se intoarca la serviciu, dand ca exemplu pe cei de la Balcesti (Valcea). Acesta a mai explicat ca spitalele subordonate de autoriatile locale nu pot fi desfiintate prin hotarare de guvern, ci doar prin hotararea Consiliilor Locale.

Presedintele PSD le-a mai explicat brasovenilor ca spitalele in cauza au toate sansele de a-si recupera banii pentru serviciile medicale pe care le vor presta daca vor da in judecata Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

"Fac un apel public catre toti primarii si cadrele medicale sa urmeze exemplul celor de la Balcesti si sa se duca din nou la serviciu. M-am simtit incurajat de acei medici care au redeschis spitalul din oras si as vrea sa vad ca si altii se duc sa redeschida spitalele pe care le-au inchis Boc, Basescu si Cseke", a declarat Ponta.

Sursa: Antena3

Fuziunea aero-smenurilor PDL... Cozmin Gusa, consultant in "timpul liber” pentru Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x