Antena Căutare

Predare de mandat la MAI. Berca: Fundamental este sa restabilim increderea populatiei in minister

La sediul MAI a avut loc predarea mandatului catre noul ministru de Interne, Gabriel Berca. Traian Igas, noul premier Mihai Razvan Ungureanu si alti angajati M.A.I au fost prezenti la ceremonie.

Igas i-a predat stafeta lui Berca multumind premierului si presedintelui pentru increderea acordata atunci cand a fost numit in functie.

La final de mandat vreau sa va multumesc pentru colaborare si sa va succes in continuare in toata activitatea dumneavoastra. 2012 este un an greu si datorita faptului ca vom avea alegeri locale si parlamentare. Vreau sa multumesc primului ministru Emil Boc pentru ca a avut incredere in mine. Vreau sa multumesc presedintelui Romaniei care pe toata perioada mandatului m-a sprijinit. Le multumesc pentru incredere. Voi ramane tot timpul atasat de acest minister.

"Avem nevoie nu de discursuri ci de actiune. Este o onoare pentru mine sa reprezint M.A.I. Aceste masuri necesare au dus la stabilitatea Romaniei. Obligatia mea este dam fiecarui angajat al acestui minister incredere si stabilitate, si, cand conditiile vor permite sa dam si acel element financiar. Fundamental este sa restabilim increderea populatiei, acolo unde sunt fisuri in acest minister. Sunt convins ca MAI va perform. Avem nevoie de comunicare, de incredere. Pentru ca din punctul meu de vedere este cel mai important minister din Guvernul Romaniei. Sunt oameni in strada care o duc greu si angajati MAI care o duc greu si se implica. Exemplul trebuie sa porneasca in primul rand de la noi. Nu avem timp de ceremonii", a spus si Gabriel Berca.

VIDEO! Igas i-a "predat" lui Berca si greselile gramaticale: "Element financiar care DAU stabilitate"

"Aseara la un ceas tarziu am stat sa discut cu Berca ce se poate face. Ma gandesca sa reorganizez situatiile de urgenta sub o singura institutie. Va doresc sa aveti un an bun si un ministru bun, onest si foarte direct. Ii multumesc si fostului ministru de Interne. Domnul Igas a fost mai ales implicat in zona decidentilor politici", a spus si premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Sulfina Barbu preda stafeta Claudiei Boghicevici: Vezi programul noului minstru!

Foto: Intact Images

Sulfina Barbu preda stafeta Claudiei Boghicevici: Vezi programul noului minstru!... Sebastian Lazaroiu: Daca nu se rupe USL se rupe PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x