Antena Căutare

Predoiu: Am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la ”primirea-predarea” ministerului. Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu afirmă că a discutat marţi mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei.şi că urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. El precizează şi că a discutat deja cu conducerea CSM şi cu procurorul general interimar.

”Ieri, am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la ”primirea-predarea” ministerului.
Acum urmează faza de lămurire ”cu propriile simţuri”. Câteva zile activitatea mea va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere”, safirmă Predoiu într-o postare pe Facebook

El precizează că a avut deja discuţii telefonice cu preşedintele CSM, cicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, ”pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei”.

În zilele următoare, noul ministru al Justiţiei va avea discuţii cu compartimentele interne ale Ministerului şi cu instituţiile din raza de competenţă a Ministerului Justiţiei, începând cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Agenţia Naţională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcţia Naţională de Probaţiune şi continuând cu toate celelalte.

Sursa : news.ro

UPDATE- Guvernul Orban se întruneşte în prima şedinţă, de la ora 12.00; organizarea ministerelor, pe ordinea de zi. Preş... Ludovic Orban anunţă numiri, cere structuri suple în ministere, spune că vrea să termine cu ”pilăraia”şi cere să fie daţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x