Antena Căutare

Predoiu, o nouă întâlnire cu delegaţia misiunii de evaluare din cadrul MCV; s-a discutat despre modificarea legilor justiţiei şi punerea în acord a codurilor penale cu deciziile CCR

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a discutat, la întâlnirea avută miercuri cu delegaţia misiunii de evaluare din cadrul MCV, despre liniile de acţiune şi calendarul de modificare a legilor justiţiei şi punerea în acord a codurilor penale cu deciziile Curţii Constituţionale.

Cătălin Predoiu a avut o nouă întâlnire, miercuri, cu delegaţia Comisiei Europene, discuţiile vizând liniile de acţiune şi calendarul privind modificarea legilor justiţiei şi punerea în acord a codurilor penale cu deciziile Curţii Constituţionale.

Potrivit Ministerului Justiţiei, Cătălin Predoiu a subliniat atenţia pe care premierul o acordă problemelor legate de justiţie şi a explicat viziunea sa, care include, pentru următoarea perioadă, elaborarea unor proiecte de acte normative de către un grup de lucru interinstituţional, constituit la nivelul Ministerului Justiţiei, cu o consultare amplă a asociaţiilor de magistraţi, a societăţii civile şi a tuturor părţilor interesate. De asemenea, Cătălin Predoiu a subliniat că, în viziunea sa, acţiunile ministerului trebuie să pună accent pe durabilitatea proiectului şi nu pe graba de a lua decizii, intenţie apreciată pozitiv de către partenerii de dialog.

"Alte aspecte care au constituit obiectul discuţiilor s-au referit la executarea hotărârilor judecătoreşti în cauzele în al căror debitor este statul şi aspecte de management judiciar strategic. Ministrul Justiţiei a prezentat progresele înregistrate şi soluţiile preconizate pentru accelerarea şi eficientizarea implementării acestora", mai arată MJ.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă, după decizia CCR privind Codul Administrativ: Ca premier, am căutat tot timpul să promovez eficienţa în... Reuniunea Consiliului Guvernator al Comunităţii Democraţiilor are loc la Bucureşti, fiind deschisă de Bogdan Aurescu...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x