Antena Căutare

Prefectul Capitalei, acuzat ca este de partea traficantilor de droguri usoare

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, l-a acuzat pe prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, ca ar fi "de partea traficantilor de droguri usoare".

Chiliman a sosit, astazi, putin dupa pranz, la un magazin de etnobotanice care functiona intr-un apartament de la parterul unui bloc din strada Jiului, in cartierul Bucurestii Noi din Sectorul 1 al Capitalei.

Aici se aflau deja de minute bune reprezentantii directiei de control a primariei conduse de Chiliman si angajati ai Politiei Locale, care lipisera pe geamul magazinului un abtibild galben, de mari dimensiuni, pe care se putea citi mesajul "Inchis pentru protectia copiilor nostri".

Andrei Chiliman le-a declarat jurnalistilor prezenti ca actiunea este urmare a unei hotarari a Consiliului Local de sector, care reglementeaza comertul cu etnobotanice, impunand magazinelor de acest tip sa obtina o autorizatie de functionare pentru care este necesar ca spatiul de vanzare sa se afle la o distanta de minimum doi kilometri fata de "obiective" precum scoli, parcuri, locuri de joaca pentru copii, camine studentesti si alte cateva institutii de acest gen.

El a precizat ca, practic, respectarea acestei hotarari adoptate de Consiliul Local echivaleaza cu "interdictia de a vinde astfel de substante in Sectorul 1".

Tot articolul, in Jurnalul National

Legea bugetului, trimisa la Parlament... Ponta: Daca Geoana nu mai minte despre mine, promit sa nu mai spun adevarul despre el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x