Antena Căutare

Prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, noul secretar general al Guvernului

Prefectul municipiului Hunedoara, Dezsi Attila, a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, dupa demiterea Danielei Andreescu. Dezsi Attila a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Decizia premierului Boc intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei. Dezsi Attila a fost propus de UDMR pentru functia de secretar general al Guvenrului.

Postul de secretar general al Guvernului a ramas liber dupa ce Antena 3 a descoperit ca rudele sefei SGG, Daniela Andreescu, desfasoara activitati economice in diverse spatii ale RA-APPS. Premierul Emil Boc a anuntat ulterior revocarea din functie a Danielei Andreescu.

Acuzata ca si-a ajutat intreaga familie sa faca afaceri cu RA-APPS, Daniela Andreescu a spus ca nu exista niciun conflict de interese pentru ca sotul si copiii lui din alta casatorie nu ii sunt rude.

Sursa: Antena3

Foto: udmr.ro

Elena Udrea isi doreste un copil: ”Sper ca in curand sa mi se indeplineasca dorinta”... Elena Udrea, de la politica si andrele la... sarmale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x