Antena Căutare

Premierul Ludovic Orban, prima declarație despre dublarea alocațiilor. Ce spune despre aplicarea legii promulgate de președinte

Premierul Ludovic Orban afirmă că Guvernul nu-şi permite dublarea alocaţiilor, suma necesară fiind de 7 miliarde de lei.

Premierul Ludovic Orban, prima declarație despre dublarea alocațiilor. Ce spune despre aplicarea legii promulgate de președinte
Premierul Ludovic Orban, prima declarație despre dublarea alocațiilor

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, duminică seară, la România TV, despre dublarea alocaţiilor copiilor şi a declarat: ”Vom căuta o soluţie, nu ne putem permite dublarea alocaţiilor”.

Orban: Alocații au fost dublate şi în primăvara anului trecut

”Vom da o garanţie privind dublarea alocaţiilor, dar va trebuie să gândim un timing, un calendar de creştere a alocaţiilor”, a adăugat premierul.

Orban a precizat că această majorare ar genera cheltuieli de 7 miliarde de lei la nivelul bugetului, cheltuieli care ”sunt foarte greu de suportat”.

Citește și:

E oficial!! Starea de alertă ar putea fi schimbată cu cea de urgență. Orban: "Vom lua măsuri dacă numărul de cazuri va continua să crească"

Guvernul a prorogat dublarea alocaţiilor până la 1 august, Parlamentul, însă, a respins această variantă.

Legea a ajuns la preşedintele Klaus Iohannis care a precizat că o va analiza şi va decide dacă o va ataca sau nu la Curtea Constituţională.

Sursa : news.ro

Declarații controversate și acuzații grave: "Trebuie oprită această paranoia a COVID-ului. Mai mulţi oameni au muri... Cât va mai dura starea de alertă în România? Ludovic Orban: "Cât va fi necesar. Luăm în calcul noi restricții dacă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x