Antena Căutare

Premierul Ludovic Orban se întâlneşte cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, în contextul situaţiei din Orientul Mijlociu

Premierul Ludovic Orban îl primeşte, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman,. Întâlnirea are loc în contextul situaţiei din Orientul Mijlociu.

Potrivit programului oficial al premierului Ludovic Orban, întâlnirea este programată la ora 9.00 şi va avea loc la Palatul Victoria.

Agenda discuţiilor nu a fost anunţată de către reprezentanţii Guvernului.

Întâlnirea celor doi oficiali vine în contextul situaţiei din Orientul Mijlociu.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că NATO ar trebui să se implice mai mult în zonă, afirmaţie pe care preşedintele Klaus Iohannis a salutat-o joi, într-o confernţă de presă.

”Se pot examina căi pentru ca NATO să se implice mai mult în regiune şi în combaterea terorismului. Este, cu siguranţă, nevoie de prevenirea a unei spirale a instabilităţii”, a spus şeful statului, care a precizat, însă, că ”nu este nevoie de noi focare de conflict, ci de coagularea eforturilor pentru a aduce pacea în regiune şi a oferi siguranţa necesară reconstrucţiei”.

Sursa : news.ro

Întâlnire Klaus Iohannis – Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni/ Alegerile anticipate se vor afla pe agenda discuţiilor... Orban, după întâlnirea cu preşedintele Iohannis: Ar fi util şi bine ca alegerile parlamentare anticipate să fie simultan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x