Antena Căutare

Premierul MRU, certat de Elena Udrea: "Nu stia foarte bine subiectul bazinelor de inot"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost pus la colt marti de Elena Udrea in ceea ce priveste tema bazinelor de inot. „Din ceea ce a spus reiesea ca nu stia foarte bine subiectul” a declarat sefa PDL Bucuresti.

"Referitor la bazinele de inot, ma astept ca membrii Guvernului, primul-ministru, sa nu aiba abordari de tipul unor jurnalisti de la Antena 3. Trebuie sa stii foarte bine subiectul, altfel risti sa vorbesti... Din ceea ce a spus (n.r. - Mihai Razvan Ungureanu) reiesea ca nu stia foarte bine subiectul. Era normal, era de doua saptamani prim-ministru, dar tocmai de aceea trebuie mai multa rigoare, pentru ca riscul este sa ai abordarile unor persoane care vorbesc cu rea credinta", a spus Udrea.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, recent, la postul public de televiziune, ca fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum constructia de piscine, vor fi reorientate catre alte programe, adaugand ca el nu are o mare "apetenta" pentru piscine sapate in diferite localitati, deoarece Romania nu este "o tara de inotatori".

Udrea: "Prigoana ar putea candida la Primaria Capitalei, dar putem merge si cu un independent"

Conducatorul PDL Bucuresti a facut cateva precizari si despre propunerea partidului democrat-liberal pentru primaria Capitalei. Desi Silviu Prigoana este reprezentantul PDL cel mai bine plasat in sondaje exista si varianta sustinerii unui candidat independent, conform fostului ministru MDRT.

"Exista si varianta unui candidat independent, sustinut de alte partide politice, asa cum domnul Oprescu ar fi sustinut de PSD, PNL, PC .[...] Nu, nu cred ca este momentul ca o femeie sa candideze la Primaria Capitalei. Asta e, politica se face pe voturi si, ca urmare, nu s-a pus problema niciun moment sa candidez eu la Primarie, vom veni cu candidatul cel mai bun...", a afirmat ea.

Foto: Intact Images

PDL a realizat un "ghid" intern de discutii privind marirea salariilor: Vezi documentul!... Udrea si EBA se regasesc si ele in "umilinta" presedintelui: "Nu vreau sa ma retrag si asta ii innebunest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x