Antena Căutare

Premierul Ungureanu a cerut demisia directorului general al AM POSDRU, Carmen Ionel

Director general al AM POSDRU, Carmen Ionel, si-a anuntat astazi demisia din functie. Conform unor surse guvernamentale citate de Mediafax, premierul Mihai-Razvan Ungureanu i-a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, sa o demita pe sefa de la AM POSDRU pentru management defectuos.

"Conducerea ministerului a apreciat ca problemele de management in cadrul AM POSDRU necesita regandirea intregii strategii de accelerare a absorbtiei de fonduri europene in domeniul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Pana la inceputul lunii martie, AM POSDRU trebuie sa remedieze toate deficientele indicate de Autoritatea de Audit, astfel incat platile de la Comisia Europeana sa nu fie suspendate. Pana in acest moment, au fost corectate peste jumatate dintre recomandarile Autoritatii de Audit", a anuntat, conform Mediafax, ministerul condus de Boghicevici.


In locul lui Carmen Ionel a fost numit interimar Carmen Rosu, fost director in Mininsterul Finatelor Publice, si cu o experienta de 15 ani in gestionarea fondurilor europene.

foto: finantare.businesslive.ro

Victor Ponta, din studiourile CNN: "Interlocutorii nostri din SUA cred ca opozitia va castiga viitoarele alegeri&qu... Claudia-Elena Ionas, desemnata noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x