Antena Căutare

Premierul Ungureanu, huiduit la Iasi

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a ajuns, vineri seara, la Iasi, unde sambata este programata o sedinta comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova. In fata primariei din Iasi, unde in aceasta seara va avea loc o receptie organizata de municipalitate si de Consiliul Judetean, MRU a fost primit cu fluieraturi de sute de protestatari.

Mihai Razvan Ungureanu nu s-a intalnit cu protestatarii dar, in momentul in care masina acestuia a trecut prin fata lor, oamenii au inceput sa fluiere, sa scandeze si sa agite pancarte pe care se puteau citi mesaje precum "O mana de escroci umilesc iesenii", "Cea mai proasta administratie e cea din Iasi", "Desteapta-te iesene" si "DNA infectat de virusul coruptiei".

Alti protestatari au strigat ca Mihai Razvan Ungureanu este sluga lui Basescu, spunand ca nu li se pare normal ca oficialitatile sa faca petreceri in timp ce "Romania e saraca".

"Pe banii cui fac ei chermeze? De ce e atata Politie aici? Rusine sa le fie!", a spus un alt nemultumit.

Foto: Intactimages

Ungureanu: Extrema dreapta incepe sa ia prizoniere guvernele din UE... Basescu, despre Schengen: Olanda face un abuz fara limite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x