Antena Căutare

Premierul Ungureanu isi face imagine cu "Teava"

Muzicianul si actorul de telenovele Catalin Catoiu, supranumit "Teava", va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Razvan Ungureanu. "Teava" a mai lucrat la Guvern pe vremea lui Petre Roman, dar si ca director de imagine si cameraman la televiziunea publica.

Decizia de numire in functie a acestuia nu a fost inca semnata, dar Catoiu a mers deja pe teren cu premierul Ungureanu, la Forumul IMM-urilor si la prezentarea raportului de activitate a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

Poreclit inca din copilarie "Teava", Catalin Catoiu a fost cameraman la Ministerul Afacerilor Externe in timpul mandatului lui Ungureanu. In anii '70, Catoiu a fost membru al formatiei de muzica Progresiv ABC, iar din 2003 a cantat in formatia VH 2.

In 2008, Catoiu a fost distribuit intr-un rol secundar din filmul "Supravietuitorul" regizat de Sergiu Nicolaescu. De asemenea, el apare si in noul film regizat de Nicolaescu, "Ultimul corupt din Romania".

Foto: Intactimages

Marirea salariilor bugetarilor, sub semnul intrebarii - CE nu stie nimic!... Ungureanu a diagnosticat Administratia: Are multe vicii si boli, cu oameni suprapolitizati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x