Antena Căutare

Premierul Ungureanu l-a schimbat pe secretarul general al MAI

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu l-a schimbat pe Alexandru Dumitrana din functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor(MAI), in locul sau fiind numit temporar Irina Alexe, potrivit unor decizii publicate vineri in Monitorul Oficial.

"Incepand cu data de astazi, 9 martie, prin decizie a prim-ministrului, inceteaza exercitarea cu caracter temporar a functiei publice de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor de catre Alexandru Dumitrana", informeaza un comunicat de presa emis de MAI.


In perioada octombrie 2009-iulie 2010, ea a fost secretar de stat in MAI, in mandatul lui Vasile Blaga in fruntea Ministerului Administratiei si Internelor. Incepand cu iulie 2010, Irina Alexe, care are gradul de chestor de politie, indeplinea functia de sef al Departamentului Relatia cu Parlamentul.

Irina Alexe s-a nascut in 19 martie 1974, in orasul Saveni (Botosani), este casatorita si are un copil.

Deciziile au fost semnate vineri de premier la propunerea ministrului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

foto: Intact Images

Ponta il infrunta pe Basescu: El facea bai de multime, il mai vedeti sa iasa prin centru in Mamaia?... Ioan Oltean: "Va veni vremea cand o sa il regretati pe Emil Boc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x