Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Presa internationala: Elena Udrea, cel mai sexy ministru din Europa

Pictorialul Elenei Udrea, in care aceasta apare in ipostaze sexy, a facut furori in presa internationala, informeaza ImpactNews, care a trecut in revista reactiile jurnalistilor de pe mai multe meridiane. Cea mai apreciata de presa straina a fost fotografia de pe coperta revistei, in care Elena Udrea a aoarut imbracata intr-o rochie din latex, mulata, afisandu-si decolteul si picioarele.

Presa din Argentina o numeste pe Elena Udrea cel mai sexy ministru din Europa, sub titlul "Una ministra rumana, la mas sexy de Europa" ("O doamna ministru din Romania, cea mai sexy din Europa").

Tabloidul britanic „Daily Mail" i-a prezentat pozele Elenei Udrea sub un titlu ironic „Este si acesta un mod de a castiga alegerile! Un ministru roman, intr-o rochie din latex pentru coperta unei reviste".

Iar site-ul Austriantimes.at a amintit in articolul despre Elena Udrea si de episodul in care ministrul le-a daruit sinistratilor din Moldova, in urma inundatilor, pantofi cu toc, informeaza ImpactNews.

Pozele sexy ale Elenei Udrea au ajuns chiar si in Australia, unde presa o prezinta sub titlu "Boots and all: Romanian minister dons the rubber" ("Ministru roman in cauciuc").

Recomandari