Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Presedintele Basescu a multumit intr-o scrisoare liderilor europeni si transatlantici. Vezi de ce!

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, o scrisoare "liderilor europeni si aliatilor transatlantici care s-au pronuntat in favoarea Romaniei in timpul crizei politice din aceasta vara", multumindu-le pentru sprijinul acordat institutiilor statului roman.

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, Traian Basescu a transmis joi o scrisoare de multumire liderilor europeni si aliatilor transatlantici care s-au pronuntat in favoarea Romaniei in timpul crizei politice din aceasta vara. Presedintia nu precizeaza persoanele carora le-a fost transmisa scrisoarea.

SCRISOAREA INTEGRALA

"Stimate Domnule / Stimata Doamna,

Imi face placere sa va adresez cele mai sincere multumiri pentru sprijinul ferm pe care l-ati acordat institutiilor statului roman pe tot parcursul crizei politice severe din perioada 3 iulie - 27 august 2012.

Pozitiile publice pe care le-ati exprimat in sprijinul apararii independentei institutiilor statului, in special in ceea ce priveste functionarea justitiei si respectarea deciziilor Curtii Constitutionale, au avut un rol important in mentinerea acestora pe cursul functionarii lor corecte.

Institutiile statului roman democratic au iesit intarite din aceasta criza si au demonstrat ca au capacitatea de a aplica prevederile Constitutiei si ale legii, in conditiile in care au fost supuse unor presiuni politice deosebite. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fara sustinerea dumneavoastra constanta, pentru care doresc inca o data sa va multumesc.

Va rog sa primiti, stimate Domnule / stimata Doamna, expresia consideratiei mele foarte inalte, alaturi de marca aprecierii mele personale deosebite.

Traian Basescu: Presedintele Romaniei"

Sursa: Antena3.ro

Recomandari