Antena Căutare

Presedintele Basescu a palmuit un turist?

Inca o palma trasa unui alegator de catre presedintele Traian Basescu, titreaza jurnalistii de la Cotidianul care sustin ca vineri noapte spre sambata dimineata a mai avut loc un incident intre presedinte si un cetatean roman. Potrivit jurnalistilor, avocatul Dan Chitic a fost palmuit de presedinte in fata restaurantului Ciresica din Neptun, dupa ce i-ar fi reprosat acestuia felul in care a guvernat tara.

UPDATE 17:35: Presedintia a neagat printr-un comunicat implicarea lui Traian Basescu in vreun incident la Neptun.

Avocatul era insotit de sotia sa. Potrivit celor doi, Traian Basescu l-a palmuit pe barbat, care a fost apoi imobilizat de doua garzi de corp. Ulterior, presedintele s-ar fi urcat la volanul unui BMW argintiu si ar fi plecat de la locul incidentului.

Potrivit victimelor, la incident ar fi asistat si patronul Restaurantului Ciresica din Neptun. Contactat telefonic de Realitatea Tv, acesta a infirmat altercatia.

Avocatul Dan Chitic este fiul dramaturgului Paul Cornel Chitic.

In campania electorala din 2009, presedintele a fost acuzat ca ar fi lovit cu pumnul un copil la un miting electoral. Mai multe voci au sustinut atunci ca filmarea care infatisa evenimentul a fost trucata.

VIDEO / Limba lui Boc: "Proiecturi" si "Unde's ministrii... in puii mei"... Romania si Bulgaria, neinvitate la Summitul pe tema imigratiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x