Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi premierul Ungariei Viktor Orban, aşteptaţi la Timişoara, la evenimentele dedicate Revoluţiei Române

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea participa, luni, la o serie de evenimente dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara. Şi premierii României şi Ungariei, Ludovic Orban şi Viktor Orban, sunt aşteptaţi la Timişoara.

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat, în data de 16 decembrie, pentru a participa la evenimentele dedicate comemorării celor 30 de ani de la începuturile Revoluţiei Române, la Timişoara. Şeful statului va participa, în cursul după - amiezii la un concert susţinut de elevii Colegiului Naţional de Artă ”Ion Vidu”, la Catedrala Mitropolitană. Apoi, Iohannis va fi prezent la momentul solemn al aprinderii de candele care vor fi aşezate în formă de cruce, în memoria eroilor martiri, în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei. În data de 15 decembrie, la Timişoara ar putea fi prezent premierul României, Ludovic Orban, iar în data de 14 decembrie este aşteptat şi premierul Ungariei, Viktor Orban. Cei doi vor participa, de asemenea, la evenimente dedicate Revoluţiei Române.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri