Căutare Live

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu premierul interimar şi cu miniştrii Apărării şi Economiei

Preşedintele Klaus Iohannis are, marţi, o întâlnire de lucru cu premierul interimar, Ludovic Orban, la care vor participa şi miniştrii Apărării şi Economiei.

Potrivit unui anunţ al Guvernului, întâlnirea va avea loc la ora 12.30, la Palatul Cotroceni.

Întâlnirea de lucru face parte din seria întâlnirilor pe care şeful statului le-a avut deseori cu premierul Ludovic Orban şi cu membri ai Cabinetului său.

La întâlnirea de marţi vor mai participa ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Anterior, de la ora 10.00, Nicolae Ciucă, propus pentru a face parte din Guvernul Cîţu, va fi audiat de către comisiile reunite ale Camerei Deputraţilor şi Senatului.

Audierea lui Virgil Popescu este programată joi, de la ora 12.00.

Sursa : news.ro

Prima zi de audieri pentru miniştrii Cabinetului Cîţu – Primul care apare în faţa comisiilor reunite este Nicolae Ciucă,... Marcel Vela, la bilanţul MAI: Anii 2018 şi 2019 au fost ani în care nivelul de încredere al populaţiei a scăzut dramatic...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri