Antena Căutare

Președintele Traian Băsescu nu-i va graţia pe Gică Popescu şi pe Gigi Becali

Întrebat dacă îl va graţia pe Gică Popescu, Traian Băsescu a oferit exemplul german, unde preşedintele lui Bayern a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare

Întrebat dacă îl va graţia pe Gică Popescu, Traian Băsescu a oferit exemplul german, unde preşedintele lui Bayern a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

UPDATE Traian Băsescu a hotărât azi ca nici lui Gigi Becali să nu-i fie acordată graţierea. Această decizie a fost luată după analizarea dosarului de graţiere a patronului Stelei.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie, neacordarea graţierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de graţiere a domniei sale. Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului graţierii", se anunță într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Citește declarațiile președintelui pe observator.tv!

România se pregăteşte de război: "Asta ar fi o ameninţare pentru Bucureşti!"... Zece ani de când România a aderat la NATO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x