Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Alegeri Prezidențiale 2019. O secție de votare din Sălaj s-a deschis cu o oră și jumătate mai târziu! Motivul este de necrezut! „Din greșeală, a fost...”

O secție de votare din Sălaj s-a deschis cu aproximativ o oră și jumătate mai târziu pentru alegerile prezidențiale, dintr-un motivul de necrezut. 

Alegeri Prezidențiale 2019. Ștampilă distrusă în Sălaj. (Ilustrație).

Începerea votării a fost amânată în secția de votare din Sălaj doarece o ştampilă de control a fost distrusă din greşeală, înainte de începerea procesul electoral.

„Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sălaj a fost informat duminică, la ora 6.30, de către preşedintele secţiei de votare 263 din Noţig, despre faptul că ştampila de control a secţiei a fost distrusă din greşeală.

În aceste condiţii, în secţia 263-Noţig procesul electoral a începutul la ora 8.25, după ce s-a confecţionat o nouă ştampilă, care a fost transmisă în secţia respectivă şi predată pe bază de proces verbal", se arată într-o informare de presă a Instituţiei Prefectului Sălaj

Potrivit sursei citate, în toate celelalte 311 secţii de votare din Sălaj procesul electoral a început la ora 7.00 şi nu au fost semnalate alte incidente.

În Sălaj au fost organizate 312 secţii de votare şi vor fi distribuite 216.304 buletine de vot, aferente unui număr de 196.392 de alegători.

Recomandari