Antena Căutare

Prigoana apara legalizarea prostitutiei cu manualul de sexologie in mana

Degeaba a luptat Silviu Prigoana cu manualul de sexologie in mana. Prostituatia e tot in afara legii. Proiectul parlamentarului PDL a adunat refuz dupa refuz la prima dezbatere oficiala, in Comisia Juridica din Senat. Dar nu e totul pierdut.

"Prostituatele satisfac tinerii la inceputul vietii sexuale, barbatii maturi care au sau nu o relatie stabila, rezolvand starea erotica specifica si normala varstei"


Silviu Prigoana spera, probabil, sa anihileze retincenta colegilor prin constatari stiintifice. Asa ca a continuat.

"Prostitutia organizata vine si in ajutorul barbatilor complexati si inhibati uneori de virilitatea lor, anxiosi si care n-au sansa construirii unei relatii adecvate cu o femeie", a mai spus Prigoana

Prigoana n-a gasit intelegere nici macar la colegii de partid. Propunerea lui a fost respinsa cu unanimitate de voturi. Textul va ajunge la plen si, daca si aici va avea aceeasi soarta, democrat liberalul isi mai poate incerca sansele la Camera Deputatilor.

foto:Intact Images

Un deputat PDL cere pedeapsa cu inchisoarea pentru jurnalistii care publica informatii din dosare penale... Circul de Stat Udrea te scapa de proces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x