Antena Căutare

Prigoana, despre PDL: "M-au jignit! Merg pe spinarea mea la alegeri"

Silviu Prigoana s-a hotarat sa nu candideze pe listele PDL-ului la Primaria Capitalei, cu o luna jumatate pana la inceperea campaniei electorale.

"M-au jignit si am decis sa ies din competitia interna. O sa ma ajut de numele meu si sprijinul celorlalte partide politice. Daca PDL vrea sa ma sprijine, bine, daca nu, oricum o sa castig cu 90% sufragiile", a spus Prigoana.

Politicianul spune ca nu se va inscrie in cursa pentru Bucuresti din calitate de independent, pentru ca "nu stau sa adun acum semnaturi", spunand si ca nu este o decizie dupa "modelul Oprescu". Prigoana nu exclude totusi nominalizarea lui in urma semnarii Protocolului de alianta electorala pe Bucuresti dintre PDL si alte organizatii.

"Este posibil sa ma numeasca pe mine, dar la fel de probabil este sa nominalizeze unul de la USL sau poate un chinez. De aceea fac demersurile pentru a obtine sprijin de la toata lumea, si de la ONG-uri chiar. Saptamana viitoare primesc rezultatul sondajelor ca sa vad cum ma pozitionez", a mai declarat el.

Foto: Intact Images

Oficial: Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei... Udrea: PDL-ul ar putea candida fara UNPR la alegerile pentru Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x