Antena Căutare

Primarul din Drobeta Turnu Severin, declarat incompatibil de ANI

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost declarat incompatibil de catre ANI. In urma acestei decizii, primarul nu va mai putea candida pentru o functie publica in urmatorii trei ani de zile.

Agentia Nationala de Integritate considera ca primarul Gheorghe Constantin este in incompatibilitate pentru ca este si avocat in Baroul Mehedinti. Dupa ce decizia a fost postata pe site-ul ANI, primarul Gherghe este de negasit.

Prefectul judetului Mehedinti recunoaste ca a luat act de decizia ANI, dar neoficial. Astfel ca nu poate pune decizia in aplicare pana ce nu va avea pe masa deciziile oficiale.

Inainte cu o saptamana de alegerile pentru sefia PDL, primarul Severinului a organizat pentru Vasile Blaga o intalnire unde au participat peste 200 de democrat-liberali din Mehedinti. Si acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care edilul a intrat in atentia ANI.

Sursa: Antena3

Foto: primariadrobeta.ro

Reactii la proiectul revizuirii Constitutiei. Udrea: "PDL il sustine"/ Ponta: "Este o diversiune"... Partidul IQ, o solutie care ar putea scapa Romania de coruptie si impostura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x