Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Pro România îi cere preşedintelui Iohannis să facă o nouă nominalizare pentru funcţia de prim-ministru

Pro România îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să facă o nouă nominalizare pentru funcţia de prim-ministru.

”Biroul Executiv (BEx) al PRO România a decis luni, 24 februarie a.c., să solicite preşedintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcţia de prim-ministru. Cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus”, anunţă formaţiunea politică.

”Gata cu lupta pentru puncte politice. Viaţa românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiştilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susţinere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem preşedintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcţie. România are nevoie de un guvern de oameni serioşi, de un guvern de profesionişti”, a declarat preşedintele PRO România, Victor Ponta.

Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgenţă medicală cu puternic impact socio-economic, iar lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competenţă şi sprijin politic agravează situaţia şi poate duce la colaps.

Parlamentul ar urma să acorde luni votul de învestitură pentru Guvernul Orban ll, în condiţiile în care CCR trebuie să se pronunţe în legătură cu a doua nominalizare a lui Orban ca premier, iar în plenul Legislativului şansele de a realiza cvorumul pentru ca şedinţa să se poată desfăşura sunt minime.

Sursa : news.ro

Recomandari