Antena Căutare

Proba de foc pentru Catalin Voicu

Proba de foc astazi pentru senatorul Catalin Voicu. Magistratii Inaltei Curti de Casatie vor judeca cererea acestuia de eliberare sub control judiciar.


Judecatorii ar fi trebuit sa dezbata vineri cererea lui Catalin Voicu, insa avocatul acestuia nu s-a putut prezenta, iar sedinta a fost reprogramata pentru astazi la ora 8 si jumatate. Incepand cu ora 9, Instanta Suprema va judeca si recursul pentru fiecare din cazurile Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic. Acestia din urma au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de complicitate la trafic de influenta.

Insa lista pare sa nu se incheie aici. Un alt personaj deja celebru in scena politica, Alexandru Mazare, ar putea ajunge si el dupa gratii, tot in dosarul ce il are in prim-plan pe Catalin Voicu. Potrivit procurorilor, Mazare ii promitea lui Voicu sprijin pentru a deveni ministru de Interne, daca il ajuta intr-un dosar pe fratele sau, primarul Constantei.


Marian Vanghelie, anchetat de ANI pentru fals in declaratii... Noi demisii in PSD: Georgiu Gingaras si Luminita Iordache trec la Independenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x