Antena Căutare

PSD a publicat lista oficialilor de la intalnirile delegatiei conduse de Victor Ponta in SUA

PSD a facut publica lista oficialilor americani cu care delegatia USL, condusa de Victor Ponta, s-a intalnit in cadrul vizitei facute recent in SUA. Pe lista apar asistenti si subsecretari din Departamentului de stat, senatori si reprezentanti ai unor ONG-uri.

Printre cei mai importanti oficiali americani care s-au intalnit cu liderul opozitiei din Romania se numara Richard L. Morningstar - trimis special al SUA pentru energie eurasiatica si asistent in domeniul Energiei al secretarului de stat Hillary Clinton.


Lista oficialilor de la intalnirile delegatiei USL:

Philip Gordon - asistent al secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice, Hilllary Clinton

Rose Gottemoeller - subsecretar pentru Securitate internationala si Controlul armelor

Ambasadorul Richard L. Morningstar - trimis special al SUA pentru energie eurasiatica si asistent in domeniul Energiei al secretarului de stat Hillary Clinton

Administratia Americana - Bruce Reed - seful de cabinet al vicepresedintelui SUA, Joe Biden

FMI - Menno Snel, director executiv pentru Europa al Fondului

Potrivit comunicatului PSD, Victor Ponta a sustinut, la Atlantic Council, o prelegere pe tema Prioritatile strategice ale Romaniei si a avut intalniri cu Barry Pavel, director al Programului international de securitate si cu Damon Wilson, vicepresedinte executiv si director al Programului international de securitate la Atlantic Council.

PSD precizeaza ca au avut loc intalniri cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Chicago, precum si cu "oameni de afaceri interesati sa dezvolte proiecte in Romania".

O delegatie a USL condusa de Victor Ponta, copresedinte USL si presedinte PSD, insotit de Titus Corlatean, presedintele Comisiei de politica externa din Senatul Romaniei, si Corneliu Dobritoiu, seful departamentului de Aparare de la PNL, cu sprijinul ambasadei SUA la Bucuresti, a facut o vizita, saptamana trecuta, in SUA, unde mai multe intalniri cu diferiti oficiali americani.

foto: Intact Images

Vasile Dancu: Protestele parlamentare ale Opozitiei vor face rau USL... Voinescu, despre Lazaroiu: Excentric ca Lady Gaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x